Pressemeddelelse

12.04.2019I

"Efter en vel overstået og dejlig 1-års fødselsdagsfest og generalforsamling består Søndersø Borgerforenings bestyrelse nu af: kasserer Søren Pedersen,Jørgen Nygaard, sekretær Pia Folkmann Larsen, Poul Erik Erlingsen og formand Ida Tokehøj.

Aktivitetsudvalget udgøres af: Susan Nielsen, Bodil Pedersen, Tara Prendergast, Jytte Simonsen, Viggo Pedersen og bestyrelses-repræsentanterne Poul Erik Erlingsen og Ida Tokehøj.

Foreningen har i løbet af året haft ca. 1 arrangement pr.måned -desidste var: Jazz- og Tapas-aften og Øl-smagnings-arrangement, som begge var aldeles velbesøgt og vellykket. Der er pænt besøg til banko i BorgerCafeen den 1. lørdag og til håndarbejds-Cafeen den 2. og 4. lørdag i hver måned.

Aktivitetsudvalgets næste tilbud er:

Foredraget: " 2 halve med livsglæde, Tak" med Charlotte Lind tirsdag d. 7. maj kl. 19.00 i Borgercaféen, Odensevej 10. Foredraget er en personlig beretning om, hvordan stress og et møde med sundhedsvæsenet blev startskuddet til en livsforandrende rejse mod mere livsglæde.

Søndag den 2. juni kl. 11- ca.14.30 inviteres medemmerne med til en guidet tur til Gyldenstrand Strand."

Med venlig hilsen og På forhånd tusind tak

ida tokehøj

formand for Søndersø Borgerforening